mandag 10. august 2015

Middagspølser med spinatpasta

Når hverdagen inntreffer (hardt og brutalt) må man vende seg til at måltidene verken blir servert på restauranten ved en italiensk havneby, på grillsjappa ved campingen eller at man kan leke grillgourmet i flere timer. Nå er det tilbake til kjapp-kjapp-middag! Da kan jeg anbefale denne. Familievennlig, rask og god. Du lager den på underkant av 20 minutter!   



For 4 personer: 
4-6 middagspølser
0,5+1 ss margain eller stekeolje
Pastaskruer til 4 porsjoner (se anvisning på pakken)
To never fersk spinat
6 ss creme fraiche
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/2 ts oregano

Kok opp vann til pastaen i en kjele. Følg anvisning på pakken for koking av pastaen. 
Skrell middagspølsene fri for skinn. Middagspølsene skjæres deretter på langs og tvers - slik at det blir 4 biter av hver pølse. 
Hakk spinaten godt og stek det i stekepanne med litt margarin. Sur spinaten sammen med creme fraiche, salt, pepper og oregano. Hell av vannet fra kjelen der du har kokt pastaen. Ha spinatblandinen i kjelen og bland pasta og spinatblanding. La dette stå på svak varme mens du steker middagspølsene med margarin i stekepanna. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar