onsdag 16. april 2014

Påskekylling i form av kokt egg


 Dette er en enkel og morsom måte å overraske med kokt egg til påskens frokost eller lunsj.  Hvis du skal invitere til påskelunsj, er dette en flott og spiselig borddekorasjon. 

Ønsket antall egg
Gulrot
Hele pepperkorn

Kok eggene (hardkokt ca 11 minutter)
La eggene ligge i iskaldt vann et par minutter etter koking. 
Skrell gulrot og kutt i skiver. Skjær ut nebb og kam. 
Lag to små kutt i egget og plasser nebb og kam. Stikk inn pepperkorn til øyer. (Jeg brukte nellik på eggene på bildet. Ulempen var at det smakte mer jul enn påske av egget. He he). 





2 kommentarer:

  1. så fine eggeglass,hvilket merke er de? Hilsen Oda

    SvarSlett
  2. Takk! Ja, jeg synes også de er enkle og fine. Men hvor i alle dager ble de kjøpt? Det husker jeg ikke. Prøvde å finne det ut, og fant ikke ut noe mer enn at om man leser om eggeglass på wikipedia, så hadde de den samme typen! ;-)

    SvarSlett

Kommentar