søndag 20. april 2014

Laksepasta med basilikum





300-400 gram fersk pasta, tagliatelle
3 dl fløte
1 dl eplemos
4 laksefileter uten skinn
2 ss fersk basilikum
2 skiver ost
salt og pepper
hvis ønskelig: 1 fedd hvitløk

Kok opp fløte og eplemost i en kjele.Ha i et fedd, presset hvitløk hvis ønskelig. La sausen koke til den tykner litt, ca. 5 minutter. Ha i osten. 
Skjær laksefiletene i terninger (fjern evt. skinn og bein). Legg lakseterningene i sausen og la de trekke i noen minutter. Hakk basilikum og ha den i sausen. Smak til med salt og pepper. 
Kok pastaen som anvist på pakken. 
Du kan enten blande den kokte pastaen i sausen eller servere det hver for seg. 

Lillegutten i familien sa etter denne middagen: "Du er flink til å lage fisk, mamma!" He he, han mente nok fiskemiddagen og ikke selve fisken, men veldig fint sagt av en fireåring!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar